Vorig jaar kon u stemmen in de gymzaal Zanddijk, dat was éénmalig. U kunt nu weer stemmen in Het Akkoord aan de Oudestraat in Veere. Als u met de auto komt, dan parkeert u op het Oranjeplein.

30 minuten gratis parkeren

Op het Oranjeplein in Veere is het betaald parkeren van kracht. We vinden het belangrijk dat zoveel mogelijk mensen stemmen, zonder dat zij hoeven te betalen voor het parkeren op het Oranjeplein. Op woensdag 16 maart 2022 kunt u daarom vanwege de gemeenteraadsverkiezingen maximaal 30 minuten parkeren op het Oranjeplein zonder parkeerbelasting te betalen bij de parkeerautomaat. U stelt hiervoor uw parkeerschijf in werking en plaatst die duidelijk zichtbaar achter de voorruit van uw auto.

Bebording

Op het Oranjeplein communiceren we deze tijdelijke parkeeroplossing op woensdag 16 maart 2022 met bebording en op de parkeerautomaten.

Parkeren in Domburg en Zoutelande

Stemmers bij de stemlocaties gemeentehuis Domburg en dorpshuis Zoutelande kunnen gebruik maken van de parkeeroplossing die daar standaard voor iedereen geldt. Op parkeerterrein Traverse in Domburg en parkeerterrein Jumbo/MFA in Zoutelande kan elke parkeerder met een druk op de groene knop een gratis parkeerticket voor de duur van 60 minuten verkrijgen. U plaats dit parkeerticket hierna duidelijk zichtbaar achter de voorruit van uw voertuig.

Vrouw heeft stempas en paspoort in haar hand